Jobba på VEGA

Lediga jobb:

Verksamhetskonsult 

 

Vill du vara en av de bästa i Norden på uppbyggnad av verksamhetssystem på både strategisk och operativ nivå? Hos VEGA har du möjlighet att arbeta med struktur, systematik, metodik och projektledning hos några av Sveriges främsta bolag. Vi bygger upp, underhåller och levererar effektiva verksamhetssystem och användarvänliga IT-verktyg. VEGA fokuserar på stabil lönsamhet och en trygg anställning för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att ha kul tillsammans vid sidan av projekt- och kundåtaganden. Därför är återkommande gemensamma aktiviteter såsom sport- och kulturevenemang samt konferenser centrala inslag på VEGA.

Vår företagskultur präglas av starka värderingar och ett stort individuellt ansvar. Det är ett gäng konsulter som har en stark vilja att göra skillnad och skapa värde i sina uppdrag. På VEGA är det viktigt att som konsult bidra med energi till sina kunder och skapa förtroende genom att ta ansvar för sina uppdrag och leveranser. På VEGA finns en stark gemenskap till både kollegor och kunder, för att passa in i teamet krävs ett ödmjukt förhållningssätt.

Är du civilekonom eller civilingenjör? Gillar du att leva i förändring och arbeta med problemlösning? Är du affärsmässig och tycker om att driva och utveckla kundrelationer? Har du ett eget driv och tycker om och kan hantera frihet under ansvar? Då är vi övertygande om att du säkert skulle trivas på VEGA. Vi söker både dig som letar efter ett utmanade första jobb och dig som är redo att ta nästa steg i karriären.

Välkommen med en ansökan.