Jobba på VEGA

Lediga jobb:

Verksamhetskonsult 

 

Vill du vara en av de bästa i Norden på uppbyggnad av verksamhetssystem på både strategisk och operativ nivå? Hos VEGA har du möjlighet att arbeta med struktur, systematik, metodik och projektledning hos några av Sveriges främsta bolag. Vi bygger upp, underhåller och levererar effektiva verksamhetssystem och användarvänliga IT-verktyg. VEGA fokuserar på stabil lönsamhet och en trygg anställning för våra medarbetare.

För oss är det viktigt att ha kul tillsammans vid sidan av projekt- och kundåtaganden. Därför är återkommande gemensamma aktiviteter såsom sport- och kulturevenemang samt konferenser centrala inslag på VEGA.

Vår företagskultur präglas av starka värderingar och ett stort individuellt ansvar. Medarbetare på VEGA är genuint engagerade i sin egen och VEGA:s utveckling samt att på ett lösningsorienterat sätt säkerställa att våra kunder alltid blir nöjda.

Är du civilekonom eller civilingenjör? Gillar du att leva i förändring och arbeta med problemlösning? Är du affärsmässig och tycker om att driva och utveckla kundrelationer? Har du ett eget driv och tycker om och kan hantera frihet under ansvar? Då är vi övertygande om att du säkert skulle trivas på VEGA. Vi söker både dig som letar efter ett utmanade första jobb och dig som är redo att ta nästa steg i karriären.

Välkommen med en ansökan.